Otterbo Honey Im Home – Del 2 – Bryggdag!

Annonser

2 svar till “Otterbo Honey Im Home – Del 2 – Bryggdag!

  1. Det var kul att se.
    Lät du grytan sköta mäsktempen själv med att så till och från eller hade du den avstängd och litade på isolering? Jag vågade inte låta den sköta det helt själv då tempen verkar kunna sticka iväg.
    Blev det mycket grums i silduken?

  2. tack:) Jag lät den sköta det själv men det misstaget gör jag inte om. Blir betydligt större koncentration nästa gång:)

    De blev typ ingenting i silduken faktiskt men det var massor i botten på grytan efteråt dock så jag tror ja lyckades kallkrascha den ganska bra så att säga:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s