Vad ska jag brygga för öl?

Tjabba!

Det här kanske verkar konstigt med tanke på att jag inte ens har bryggt ölen jag tänkt brygga härnäst(söndag) men det kan vara bra att låta folk ha tid på sig att rösta och planera recepten osv.

Såhär ligger det till, jag kommer lägga upp en omröstning i det här inlägget där ni kan rösta på 3 olika öl som jag har tänkt göra förr eller senare och ni ska få rösta på vilken jag ska göra.
Resultatet kommer att vara dolt tills kanske en vecka innan bryggningen eller dyl o då kommer jag tillkännage resultaten. Förmodligen om ungefär en månad.

De tre ölen som ni har att välja mellan är följande:

* Denny Conn’s Vanilla Bourbon Imperial Porter – ett väldigt populärt hembryggningsrecept gjort av Denny Conn i USA, det är alltså en porter med bourbon och vanilj i, det var när jag läste om denna som jag blev inspirerad till att göra min vanilj bourbon öl. Men detta är alltså originalet så att säga, med helmalt.

* The Pious New World – denna öl är en westvleteren 12 klon gjord med en del specialmalter. För er som inte vet vad westvleteren 12 är så är det en av världens godast öl enligt ratebeer. Denna variant innehåller dock specialmalter vilket originalet inte gör, dock så vann detta recept ett blindtest av en massa westvleteren 12 kloner där även originalet ingick. Så den måste ju vara god. Det är en belgisk quad.

* Founders KBS Klon – En del kanske har hört talas om Founders Breakfast stout, detta är ett klon-recept på en av dens större bröder KBS eller Kentucky Breakfast Stout. Receptet innehåller 2 olika sorters kaffe och 2 olika sorters choklad bl.a. Lite ek kuber eller ek spån ska med också.

Sådär, nu har ni 3st enligt helt fantastiska recept att välja mellan. Så nu är det bara att rösta på! 🙂

Annonser

6 svar till “Vad ska jag brygga för öl?

    • Gött!:) ja den kan nog va go:) ja tror förövrigt att jag ska låta röstningen hålla på i 2 veckor lr nåt bara. Så alla inte behöver vänta allt för länge:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s