Ändringar som komma skall.

Jag har funderat över det här med RBR o jag har kommit fram till att det kan vara en väldigt bra måttstock på hur bra man har lyckats brygga ölet. För om RBR stämmer så innebär det att ölet jäst ut precis som beräknat. Dock är allt bara teoretiskt så det går ut inte att veta med säkerhet om man träffar rätt ändå.

Vad tycker ni? Man skulle kunna strunta i IBU helt o hållet o bara ange RBR på sina recept o sen när ölet är klart kan man ha uppföljning med vart man hamnade i teorin?

Känns rent spontant som en väldigt bra grej o använda som hembryggare. Vänjer man sig in med det så kan man få en mycket bättre uppfattning om hur ett öl kommer smala i teorin.

Tåls att fundera på.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s