Förkultur tills på lördag!

image

På lördag är det dags att brygga bröllopsöl så då är det dags att odla upp lite jäst. Det ska få jäsa i 2 dygn och sedan ska det in i kylskåpet o kallkraschas i 2 dygn och på bryggdagen dekanteras vätskan och jästen åker i jäshinken. Lika som förut så hade jag i 1/3 av jästnäringen i förkulturen o resten använder vi på bryggdagen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s