Kallkrasch på gång.

Efter 4 dagar på torrhumling så tog jag nu ur humlen, klämde ur öl ur humlen så gott jag kunde och sedan sänkte jag temperaturen till 0 grader.

Ölen ska få stå i 2 dygn för att sen tappas om till buteljeringshinken, väl där ska den få stå i ett dygn och nå rumstemperatur och sedan ska ölet buteljeras.

Jag har räknat att ölen kommer ha ungefär en vecka att kolsyras och stå till sig på flaska innan det är dags att dricka upp den. Ska bli väldigt spännande att se hur den smakar i slutändan 🙂

Annonser

2 svar till “Kallkrasch på gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s