Gomorron

Ett snabbt litet inlägg blir detta. Jag hade glömt bort det för en liten stund men om ni bläddrar längst ner på årets ”Bryggdag” inlägg så kan ni se lite anteckningar vad som hänt med ölen om det hänt något de senaste dagarna. Jag funderar över hur detaljerade dessa behöver vara? Jag kan ju skriva vad jag satt för tryck på kolsyran och vid vilken temperatur ölen är. Dock så kommer temperaturen i frysen alltid vara mellan 4,5 – 6 grader verkar det som. Tanken är att ha ett tryck på 0,9 bar och då tror jag att jag får ett lagom tryck och det blir inte för lite i samband med buteljering då lite försvinner.

Jag kommer att utvärdera allting kontinuerligt under tiden så ni får veta vad jag får veta osv. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s