Förkultur, HIPA

image

Imorse slängde jag ihop förkulturen tills på lördag. Inga konstigheter alls. Kändes väldigt smidigt.

image

Jag kom på att Nelly står ju i kylskåpet. Jaha vad ska jag göra nudå? Tills det slog mig att Nelly inte behöver vara i kylskåpet längre. Ställde upp hinken ovanpå kylskåpet istället. Då behöver jag inte flytta på hinken när jag ska tappa om den till fatet heller. Smart 😀

image

Så då fick jag kylning av förkulturen och alla vinner. Jag vred ner trycket på fatet med portern också för att se om den har fått nog med kolsyra nu. Trycket stod på 0,9 bar och ifall det står kvar om 1-2 dagar så behövs det inte mer kolsyra. Spännande 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s