Rostade havregryn

image

Hade tråkigt idag så jag bestämde mig för att rosta lite havregryn. Eventuellt ska de användas i nästa öl också.

Det är 250 gram och jag rostade dom i mitten av ugnen i 15 minuter på 175 grader.

Anledningen till att jag säger kanske är för att jag är ute i så god tid. Ska inte brygga den här ölen på några veckor. Men vissa påstår att det är bra om man låter havregrynen vila i några veckor när man rostat dom.

Eller så kanske jag äter upp dom. ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s