Vanilj eller ej?

Idag tog jag ett prov på portern som står o jäser för fullt o ja börjar fundera om det behövs någe vanilj överhuvudtaget.

Jag har rört vid detta tidigare att jag skulle vilja köra ett år med mindre tillsatser. Nu är det ju redan honung i portern men nu är frågan om vaniljen. Har använt vanilj ofta i mörka öl så de e väl lite uttjatat egentligen.

Ja, så får de bli. Nu får den jäsa ut och sedan hamnar den på fat ☺

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s