Buteljering av portern.

Portern jag bryggde med honung förra året har stått i fatet i ungefär 2 månader och nu kände jag att det var dags att buteljera den på flaskor och låta den fortsätta lagras där.

Denna buteljering var den smidigaste jag någonsin gjort tror jag.
Inget spill en enda gång och allting bara flöt på.

Har inte orkat göra några etiketter eller nånting ännu.
Får se hur jag löser den biten.

Det blev 1 st stor 1 liters flaska, 1 st 50 cl flaska och 21 st 33 cl flaskor.

Nu ska jag glömma bort dom i några månader till och förhoppningsvis blir det gott.
Det jag smakat av den hittills har visat på en god öl i grunden men den är alldeles för ung och smakar lite spritigt.

Återkommer om några månader med status på den. ☺

Jag har ett ännu större lagringsprojekt på gång som jag kommer prata mer om lite senare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s