Förkultur och fatning

Gjorde en förkultur på 3 L som jag ska ha tills på söndag.

Med den lilla kylare så tog strax under 5 min att få ner vörten från 100 till 17 grader. Jag är helnöjd.

Tappade om tripeln till fat. En kaffeböna fastnade i kranen och jag orkade inte krångla så jag tappade väl någon liter men det var inte så farligt. Ska bli spännande o smaka på denna när den fått kolsyra, redan nu smakar den lovande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s