Ut ur keezern och in i garaget

Nu har Karsten stått och fått kolsyra i nästan 2 veckor så nu är det dags att lagra.

I första hand så åker fatet in i garaget och när tillfälle ges så ska fatet förflyttas till hemlig ort för lagring tills slutet av året, precis som med det amerikanska barleywinet förra året.

Har inte ens tagit något smakprov nu heller så väntan kommer vara olidlid tills det blir dags att knäcka det här fatet.☺

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s