Spontan tillsats av humle…

IPAn som jag bryggde i söndags står och jäser för fullt och det har diskuterats en hel kring det här med att tillsätta humle under hög krausen för att på så vis utveckla lite andra smaker då humlen och jästen skapar lite intressanta reaktioner. Således fattade jag ett spontant beslut, jag hade lite Saphir och Magnum humle som legat i frysen ett tag och tänkte att jag slänger i det bara för att få lite extra effekt.

När ölen jäst klart kommer jag fortfarande att ”torrhumla” ölen i fatet med 5 ml hopshot så förhoppningsvis kommer den här ölen att bli riktigt humlig o god 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s