Rädda mjödet!

Lönnmjödet vill helt enkelt inte börja jäsa, jag misstänker att det var för mkt socker och jästen stendog när jag hällde i den så jag beställde ny jäst och gjorde idag en förkultur på 1 L, planen är att låta den stå 1 dygn, in i kylskåpet 1 dygn, dekantera och sedan tillsätta den redan aktiva jästen till lönnmjödet, kommer det inte igång då så vettefan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s