Whiskysour?!

Kände att det var fredag så jag unnade mig själv en whiskysour, aldrig gjort förut. Men… ganska gott 😀

  • 60 ml Makers Mark
  • 22,5 ml sockerlag
  • 30 ml citronjuice
  • 1 st äggvita

Skaka allting ordentligt, ha sedan i en hel stor isbit och krossa en isbit o ha i. Skaka igen, häll upp. Drick 😀

Nästa gång kommer jag öka sockerlagen till 30 ml dock 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s