Funderingar på nästa mörka öl…

Mer eller mindre varenda gång jag bryggt ett starkt o mörkt öl har jag allting blandat i en massa tillsatser som vanilj o dyl.

Men har bestämt mig för att nästa gång blir der inget sånt. En ren stout. Förmodligen samma maltnota som senaste perro rojo men dra ner ibun till typ 30.

Sitter med ett prov på senaste ölen nu o det kan nog vara den bästa stouten jag bryggt. Eller kommer bli iallafall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s